Onder de rook van het Rotterdamse schuilt de Gusto45, het hoofdkwartier van Gabriëlla Markus, Iris Bergwerff en Simone Mak. Met een verschillende, uitgebreide, muzikale achtergrond, vonden zij elkaar in hun gezamenlijke liefde voor close harmony en meerstemmigheid. Zo begon een zoektocht om tekst en muziek te voorzien van de mooiste harmonieën. Het bleek een match made in heaven en Gusto was born!


Gusto is pure verwennerij. De dames zien er niet alleen fantastisch uit, maar maken ook fantastische muziek. Zij mengen volle, zoete, warme en frisse ingrediënten tot een melange van eigentijdse muziek met een nostalgisch tintje. Alles in pure harmonie.

Gusto klinkt lekker, fluweelzacht, vrolijk en vertrouwd. Dat smaakt naar meer! Gelukkig hebben ze de juiste hoeveelheid pit in huis om tal van heerlijke arrangementen te maken.


Gusto is een geweldige manier om een moment voor jezelf te nemen of, als je bereid bent te delen… om met vrienden van te genieten. Ze voeren je vanuit je huiskamer zo mee naar je favoriete bestemming. Neem jij een kijkje in hun smaakvolle keuken? Zet jij je tanden in hun krokante bite?

Ze delen hun warmte graag uit in uw huiskamer, in het theater, op uw receptie, borrel of evenement, omdat het zo lekker is.

                                                   Genieten is geen kunst bij Gusto!